Stichting Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers

Nieuws


Datum: 11-06-2024

10 jarig jubileum

Het Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers is opgericht op 4 september 2014 en bestaat dus binnenkort 10 jaar. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een speciaal evenement gaan organiseren op zaterdag 19 oktober 2024. Dit evenement zal bestaan uit een uniek dubbelconcert. Het Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers zal ter gelegenheid van het jubileum een uniek concert geven, waarin de traditionele jachthoornmuziek in al zijn facetten zal worden uitgevoerd. Om de verbondenheid met het Garderegiment Grenadiers en Jagers te benadrukken zal er ook een concert worden gegeven door de Regimentsfanfare Grenadiers en Jagers op uitnodiging van regimentscommandant luitenant-kolonel Jeroen van Rantwijk.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024 in gebouw N op de Oranjekazerne te Schaarsbergen tussen 19.30 en 22.30 uur. Zet deze datum in uw agenda, want deze unieke gebeurtenis mag u niet missen. Meer details volgen binnenkort.

We hopen op uw aanwezigheid!

Met jagersgroet “Allez Chasse”,


Datum: 14-06-2024

Jachthoornkorps Garde Jagers opgenomen in het Netwerk Immaterieel Erfgoed Nederland

Het Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers is opgnomen in het Netwerk Immaterieel Erfgoed Nederland. Het initiatief hiertoe is genomen door stichting Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers van het voormalig Garderegiment Jagers. Immaterieel erfgoed kan alleen worden aangemeld door beoefenaars of direct betrokkenen. Met de aanmelding erkennen ze dat zij deze cultuuruiting als immaterieel erfgoed zien. Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland heeft bevestigd dat het Jachthoornkorps Garde Jagers aan de criteria voor immaterieel erfgoed voldoet zoals gesteld in het UNESCO Verdrag inzake bescherming van immaterieel cultureel erfgoed, en heeft de aanmelding zichtbaar gemaakt op: www.immaterieelerfgoed.nl.


Datum: 25-06-2024

Jubileumconcert kaarten in verkoop

Kaarten voor het jubileum concert van het Traditioneel Jachthoornkorps Garde jagers zijn te bestellen via de website www.eventbrite.nl. De kaarten kosten € 16,92 pp. Dit is inclusief een consumtiebon. Op de site kan je tijdens het bestel proces het aantal kaarten opgeven en nadat je hebt afgerekend ontvangen je een pdf met het aantal kaarten dat je hebt besteld.