Stichting Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers

Vacature

Momenteel hebben we meer muzikanten in het orkest dan nodig is voor de basisbezetting. Nieuwe muzikanten kunnen zich wel aanmelden en krijgen daarom de status aspirant muzikant. Dit houdt in dat zij kunnen meespelen tijdens de repetities maar pas doorstromen in het orkest wanneer er een plek vrijkomt in de basisbezetting. Dat betekent dat er in principe mogelijkheden zijn voor uitbreiding van alle instrumentgroepen.


Algemeen

Instrumentgroepen

Het jachthoornkorps bestaat uit de volgende instrumentgroepen waarvoor je je kan aanmelden


·     Jachthoorn Es

·     Es trompet

·     Bastrompet Bes/Es

·     Sousafoon

·     Slagwerk ongestemd en melodisch


Procedure

Muzikanten kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en daarna doorloop je een procedure alvorens de stichting een muzikant toelaat tot aspirant muzikant.  Een beschrijving van de aanmeldprocedure vind je in het aanmeldformulier. Muzikanten die zich eerder hebben aangemeld en de procedure niet hebben doorlopen kunnen zich niet opnieuw aanmelden.  In onze Privacy Policy meer over hoe de stichting omgaat met persoonsgegevens.

Het korps repeteert in principe één keer in de drie/vier weken en heeft een beperkt aantal (vaste) optredens per jaar. De repetitielocatie is afhankelijk van de gewenste repetitie invulling. De primaire locatie is de Frederikkazerne in Den Haag. Stichting Traditioneel Jachthoornkorps van het voormalig Garderegiment Jagers  is verbonden aan het Garderegiment Grenadiers en Jagers, dat gelokaliseerd is op de Oranjekazerne in Schaarsbergen. Het exercitieterrein wordt gebruikt voor showrepetities. Tevens vinden daar diverse optredens plaats.

Repetities en optredens

Aanmelden

In het aanmeldformulier kan je bij de optie " Instrumentengroep"  in het dropdown menu een keuze maken

voor wel specifiek instrument je wil kiezen voor de aanmelding.