Vacature

Momenteel zijn er vacante plekken beschikbaar binnen onze jachthoorn en trompet sectie en zijn we op zoek naar een jachthoornblazer en es trompetist (m/v)

Het Traditioneel jachthoornkorps Garde jagers is een vrijwilligersorkest dat in principe één keer in de maand op de derde zaterdag repeteert, afhankelijk van de geplande optredens. Het jachthoornkorps heeft een convenant met defensie en mag alleen op goedgekeurde evenementen optreden. Tijdens deze evenementen hebben wij toestemming het ceremonieel tenue van de Garde Jagers te dragen.

Ons doel is een zo authentiek mogelijk jachthoornkorps neer te zetten, maar wel aangepast aan de huidige tijd. Het korps houdt de tradities in stand van het voormalig dienstplichtig Jachthoornkorps van het Regiment Garde Jagers.

Procedure

Alvorens de stichting een muzikant toelaat tot het korps, wordt een procedure doorlopen. Deze houdt in dat je wordt uitgenodigd op de repetitie. Na een aantal repetities toetst en beoordeelt de muzikale leiding de muzikale vaardigheden van de kandidaat. Daarna vindt er een eindgesprek plaats met enkele bestuursleden. Tijdens dat gesprek kijken we samen of de muzikant binnen de groep past en of er op voldoende wijze aan de gevraagde tijdsbesteding kan worden voldaan.

Ben je geintereseerd meld je dan hier aan.

Je aanmelding zal spoedig in behandeling worden genomen en ontvang je van het secretariaat een uitnodiging voor een repetitie

Laatst bijgewerkt:

Copyricht © 2020 Stichting Traditioneel Jachthoornkorps van het voormalig Garderegiment Jagers